Редактор: e-mail: Снимки и видео Фейсбук/“Да, България“Младият репортер с брада от Да,

...
Редактор: e-mail: Снимки и видео Фейсбук/“Да, България“Младият репортер с брада от Да,
Коментари Харесай

Репортерът с брада заклещи Бойко до джипа му: Светът ли ще свърши, г-н Борисов, ако ГЕРБ не управлява

Редактор: 

e-mail: 

Снимки и видео Фейсбук/ “Да, България “

Младият кореспондент с брада от „ Да, България “ търпеливо изчака Бойко Борисов да завърши с изявата си в читалището в Тутракан.

Когато някогашният министър председател потегли да излизаа, репортерът го попита дали в този момент могат да беседват. Не, нямам работа с Вас, отговори Борисов, без да се стопира.

Как ги изчислихте тези половин милиард километри автомагистрали, попита мъжът с брадата. Над 550 км са, отвърна Борисов. Сигурно има неточност в математиката или става въпрос единствено за парите от последната социална поръчка. Ще свърши ли светът, господин Борисов, в случай че ГЕРБ не ръководи, зададе нов въпрос журналистът.

Разбира се, ние и сега не управляваме, левент, отговори Борисов и влезе в джипа, като седна на шофьорската седалка и се приготви да тръгне.

Добре, левент съм и Вие сте левент. Много поздрави на Пеевски там, на Младен Маринов, изобщо на цялата комапния. Разбрахме от Яне Янев, някогашен консултант на Бойко Борисов, че 11 индивида от Движение за права и свободи са в неговите листи. Това е Бойко Борисов, подготвен е да кара, опита се да завърши полемиката сред двамата репортерът.

Поздрави, предай, там на Божков, на Христо Иванов, подмятна от прозореца Борисов, преди да подкара джипа.

Ама това са вашите хора, Божков – също. На Пеевски доста поздрави, и на Младен Маринов, живи и здрави, триумф, сподели още репортерът.

Прелюбопитно беше и това, което се случи вътре в читалището, до момента в който Бойко Борисов раздаваше подписи, а репортерът го чакаше за изявление.

Какво вършиме тук, не сте поканени, вън. Нямате място тук, ще Ви смачкам, ще Ви смачкаме всички, Вие ни докарахте до просяшка сопа, обърна се една жена към репортера.

Успокойте се, това им е задачата, сподели й Борисов, до момента в който разписваше на маса картички и тениски с неговия лик.

Дори не съм политик. Какъв е този гняв, два-три въпроса имаме за шкафчето с кюлчетата, за половин милиард километра автомагистрали, за връзките с Пеевски, по какъв начин се въдворява ред в хаоса, отвърна репортерът.

Много сте нагли, продължавете, бе, хора, развика се отново дамата.

Плашите децата, излезте на открито, сподели друга жена на репортера.

С какво ги плааша, тази жена крещи. Затова са отговорни политиците, сподели Севда Арнаудова. Сигурно има право. Г-н Борисов със синята риза, дава подписи, изчакваме го, да се подпише на тениски с неговия лик, мисля, че това е отживялост, очевидно не е. Култът към личността работи, за мен не работи, само че за други работи, виждаме го сега, продължи да се пази репортерът.

Имахте за цел да провокирате, ще го вършиме на вашите събрания, означи дамата.

Аз имам контракт с пиарите, разбирам, всички са изнервени, приходите не порастват, децата са в чужбина, имам два-три въпроса, няма да заболи толкоз, не й остана задължен репортерът.





Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР